Kontakt informacije

Potvrđujem da sam upoznat s Pravilima o privatnosti i dajem suglasnost da se moji podaci prikupljaju, spremaju i obrađuju.

Kako do nas


Kako do nas - Apartmani Šoštarić - Sali, Dugi otok

Ukoliko dolazite osobnim automobilom, ukrcajte se na liniju Zadar - Brbinj koja polazi iz zadarske luke Gaženica. Plovidbeni red nalazi se na www.jadrolinija.hr. Sama vožnja traje 1h40min.

Iz Brbinja do Sali treba vam 30 min. vožnje. Kad uđete u mjesto Sali, vozite ravno cestom do Tvornice ribljih konzervi Mardešić. Slijedite prometne putokaze za ured turističke zajednice, Adamo travel agenciju, supermarket ”Tommy”. Spustite se u saljsku luku i sa druge strane vidjeti ćete kuću. Pratite more s autom i doći ćete direktno pred kuću. Na prvom katu smo mi - slobodno pozvonite na vrata!

Kako do nas - Apartmani Šoštarić - Sali, Dugi otok

Ukoliko ne dolazite osobnim automobilom, tada možete koristiti direktnu liniju Zadar-Sali-Zaglav koja polazi iz centra Zadra (Poluotok). Plovidbeni red nalazi se na www.gv-line.hr. Ukoliko sa sobom imate bicikl, možete ići samo brodom u 10:30!

Onog trena kad se iskrcate u saljsku luku, sa desne strane vidjeti ćete našu kuću. Na prvom katu smo mi - slobodno pozvonite na vrata.

TREBATE PRIJEVOZ?

Ukoliko vam je potreban prijevoz od zadarskog aerodroma do centra grada Zadra gdje se nalazi brodska/katamaranska linija za Sali, ugovorite ga unaprijed!